/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошняні суміші  

Новини про борошняні суміші, новинки, детальна інформація відносно борошняної суміші

Борошняні суміші


Класичний рецепт листкових пиріжків "vol-au-vents" - Znaj.ua



Znaj.ua
Розкачуємо тісто на борошняний поверхні до 5 мм. Вирізаємо 12 кіл з допомогою різака 9 см. ... і ставимо в духовку на 10-15 хвилин. 4. Між тим, плавимо масло на сковороді, перемішуємо в борошні і варимо, поки суміш не утворює гладку пасту.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошняні суміші