/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Агрус  

Новини про агрус, новинки, детальна інформація відносно агруса

Агрус


Молочний кисіль з агрусом: смачний і корисний десерт - Znaj.ua



Znaj.ua
Поміщаємо аґрус, цукор і сироп в каструлю. Готуємо на високому вогні до тих пір, поки цукор не розчиниться і фрукти не стануть м'якими. Знімаємо з вогню і запасаємо чверть приготованого аґрусу. 2. Змішуємо залишки готового аґрусу в блендері ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Агрус