/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Баклажан с красной фасолью и пюре из нута - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Автор — Санг Кеун Оух, шеф-повар ресторана «Рыба мечты». 1. Нут для пасты нужно замочить на ночь, сварить и пробить в блендере до однородной массы. В нутовую пасту добавляем тхину, оливковое и кунжутное масло, сок лимона и соль. 2. Берем половинку баклажана и вырезаем ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан