/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Рецепт для святкової вечері: яловичі реберця в журавлинному соусі - Сегодня



Сегодня
Коли вся яловичина буде обсмажена, злити жир з каструлі і повернути її на плиту. Додати оливкове масло, цибулю, часник і чебрець. Готувати на середньому вогні близько 5 хвилин, поки цибуля не стане м'якою. Додати борошно і перемішати.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 12.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина