/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно кунжутна  

Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна

Борошно кунжутна


Шикарні закуски до пінного - НОВА Тернопільська газета



НОВА Тернопільська газета
200 г твердого сиру, 3 білки, 3 ст. л. борошна + 0,5 скл. для панірування, дрібка солі, 300 мл олії для смаження. Зробити сирну стружку, подрібнюючи сир на тертці з дрібними отворами. Збити в чистій посудині білки, відокремлені від жовтків, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна