/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Как кубанцам правильно готовить позы - МК на Кубани



МК на Кубани
Для начинки обычно используется рубленая конина или баранина. На тесто: стакан воды; одно яйцо; столовая ложка растительного масла; мука — 2,5 стакана; соль — по вкусу. На фарш: баранина жирная — полкилограмма; репчатый лук — 200 г; соль и свежемолотый черный перец ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 04.09.2018




Дивитись всі новини в розділі Баранина