/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


Ресторанні рецепти: телятина по-нормандськи - Сайт телекомпании "Ривне 1"



Сайт телекомпании "Ривне 1"
250 мл свіжих вершків. 4 ложки олії. сіль і перець. Приготування. Гриби помити і просушити, нарізати їх тонкими скибками. Нагріти велику сковорідку, влити 2 ложки олії і обсмажити гриби на сильному вогні до золотистого кольору. Викласти їх на ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Вершки