/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Батат  

Новини про батат, новинки, детальна інформація відносно батату

Батат


Время, терпение, низкая температура. Как приготовить говяжьи ... - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Шаг 2. Батат обжарить с тимьяном и чесноком. Шаг 3. Залить куриным бульоном и довести до готовности. Шаг 4. Пробить батат блендером, потом протереть через мелкое сито, чтобы получился крем. Шаг 5. Перед подачей ввести голубой сыр, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Батат