/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Консервовані продукти   / Консерви молочні  

Новини про консерви молочні, новинки, детальна інформація відносно консерв молочних

Консерви молочні


МОЗ про причини харчових отруєнь та профілактику ... - Урядовый портал



Урядовый портал
... при консервуванні в домашніх умовах, особливо м'ясних і рибних продуктів, необхідно проводити тиндалізацію (протягом двох діб прогрівати при температурі 100°С 5 хвилин), після чого простерилізувати консерви при температурі 100°С – не ... ретельно ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 17.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Консерви молочні