/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Субпродукти  

Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів

Субпродукти


8 корисних властивостей вітаміну С, про які ви могли не знати - UkrMedia



UkrMedia
До них відносяться субпродукти (нирки, печінка, надниркові залози), а також козяче молоко, кумис. Слід мати на увазі, що вітамін С, ще є водорозчинним, більшою частиною руйнується при термічній обробці,тривалому зберіганні і біохімічній ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 11.08.2018




Дивитись всі новини в розділі Субпродукти