/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Як відрізнити гарне м'ясо від наколотого антибіотиками.. - UkrMedia



UkrMedia
М'ясо не повинно бути мокрим і липким. Свіжа і якісна свинина повинна бути блідо-рожевого кольору, телятина і яловичина можуть бути від світло-рожевого до темно-червоного кольору. М'ясо, напхане ліками, зазвичай пухке. Вибирайте пружний ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина