/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Долма: готуємо голубці з виноградного листя з м'ясним фаршем і рисом - Сегодня



Сегодня
Загорнути фарш в листя і варити їх в каструлі (вода повинна злегка покривати долму) на повільному вогні 30 хвилин. Для соусу пропустити через прес часник, дрібно нарізати кінзу. Додати часник, кінзу і сіль в мацоні (кисломолочний продукт ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Фарш