/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Кухня вихідного дня. Калушанка пропонує приготувати баривку з кабачків. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online



Вікна online
Взяти молоді кабачки. Обсмажити фарш і цибулю, додати помідор, натертий твердий сир, яйце, склянку молока. Вирізаємо з кабачка баривку (бочечку) без дна, бо "дно " піде в начинку, кладемо на пательню і готуємо начинку. Начинка: фарш з цибулею, яйце ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Фарш