/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


Лайфхак: як приготувати смачні соуси до м'яса - Сегодня



Сегодня
Другий соус – сирний. Натріть на тертці всі види сиру (200 г твердого плюс 1 плавлений). Нагрійте 200 мл вершків 15% жирності. Поступово додайте сир, весь час помішуючи. Коли вершки закиплять, зменшіть нагрів і проваріть соус до загусання.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Вершки