/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Соуси, кетчуп, майонез, пасти  

Новини про соуси, кетчуп, майонез, пасти, новинки, детальна інформація відносно соусів, кетчупів, майонезу, пасти

Соуси, кетчуп, майонез, пасти


Как вкусно приготовить говядину? - Поликсал - эксклюзивные новости



Поликсал - эксклюзивные новости
Список компонентов: 1/2 кг говядины, болгарский перец, 1/2 ст. длинного риса, 80 г очищенных грецких орехов, 60 мл соуса Ткемали, соль, луковица, молотый перец, 70 г томат-пасты, чеснок. +. Говядина варится до готовности с лаврушкой (около 90 минут). .... Список компонентов: 330 г говядины, 2 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 08.07.2018




Дивитись всі новини в розділі Соуси, кетчуп, майонез, пасти