/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо птиці  

Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці

М'ясо птиці


Що можна і потрібно їсти руками? - UkrMedia



UkrMedia
М'ясо і птиця. Руками можна їсти дичину (перепела, рябчики, куріпки), реберця і крильця. Всю іншу птицю їдять за допомогою ножа і виделки. На кінці курячих лапок часто надягають паперові ковпачки (папільотку), що дозволяє не забруднити ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.07.2018




Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці