/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Вершки  

Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків

Вершки


Реберця з грибами у вершковому соусі - Сайт "Є"



Сайт "Є"
250 мл вершків (10-20%),. 2 великі цибулини,. 3 зубки часнику,. 2 ст. л. борошна,. сіль, перець,. 1 ч. л. гірчиці,. олія,. дрібка цукру. Приготування: Реберця нарізати й зачистити від жиру. Замаринувати в суміші трав, спецій, соєвого соусу та вина.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Вершки