/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Сіль харчова  

Новини про сіль харчову, новинки, детальна інформація відносно солі харчової

Сіль харчова


Я загорнула кабачки в плівку і залишила в холодильнику. Через 2 години вся сім'я об'їдалася вітамінною закускою! - UkrMedia



UkrMedia
Посоли і дай постояти 15 хвилин. Коли кабачки пустять сік, його потрібно віджати. У результаті повинно вийти близько 350 грам кабачкової маси. Додай до кабачків сметану, борошно, розпушувач, сіль, перець і жовтки. Білки не викидай, вони нам ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 23.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Сіль харчова