/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Сіль харчова  

Новини про сіль харчову, новинки, детальна інформація відносно солі харчової

Сіль харчова


Домашня гостра бастурма по-татарськи - з'їси з пальцями! - UkrMedia



UkrMedia
За час вимочування м'ясо не тільки втратить зайву сіль, але й набере зайву воду. Тому вимочений шматок м'яса ... Тепер готову бастурму потрібно щільно загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 3-4 дні. За цей час м'ясо ще краще ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Сіль харчова