/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Апельсини  

Новини про апельсини, новинки, детальна інформація відносно апельсинів

Апельсини


Чому ківі краще їсти зі шкіркою? - UKRHEALTH



UKRHEALTH
У ній міститься більше вітаміну С, ніж в апельсині, а ще вона багата вітаміном Е. Це природні антиоксиданти, які запобігають пошкодження клітин і тим самим захищають нас від раку. Фолієвої кислоти в шкірці ківі на 32% більше, ніж у м'якоті.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Апельсини