/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Молочний жир  

Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру

Молочний жир


Масло гхи: чем полезно и как приготовить - Рамблер/женский (пресс-релиз)



Рамблер/женский (пресс-релиз)
Масло гхи — это вид топлёного масла; в процессе приготовления оно очищается от воды, казеина и лактозы (молочного белка и молочного сахара) — в результате остаётся только молочный жир. Основное отличие гхи от обычного топлёного ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Молочний жир