/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


20 лет знаменитой дырочке - Агентство ТВ-2 Томск



Агентство ТВ-2 Томск
«Фарш тоже надо довести до нужной кондиции — он должен созреть, напитаться водой, солью, луковым соком и ароматом перца, — делится секретами Ирина Рыкова. — Если воду не добавлять, то фарш будет сухой. Мясной белок должен раскрыться, для этого ему надо минут 40.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Фарш