/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно рисове  

Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового

Борошно рисове


Тибетський репортаж, або Подорож із Лхаси до Лінчжі - Голос України



Голос України
Справжній тибетський чай (тсампа) — незвична для нас штука, його готують з ячмінного борошна, масла плюс настій зі свіжозаварених листків чаю. Ця рідина більше нагадує молочну ... Традиційний напій тибетців — рисове вино (п'ять градусів).


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.06.2018




Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове