/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Консервовані продукти   / Грибна консервація  

Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації

Грибна консервація


Коли сироватки немає: Як врятуватися від ботулізму - Depo.UA



Depo.UA
Характерно, що температура при цьому може не підвищуватися, через що люди часто недооцінюють важкість власного стану. Які продукти особливо небезпечні. В особливій зоні ризику - ковбаса, шинка, в'ялена, копчена або слабо просолена риба, м'ясні, рибні ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація