/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


2 быстрых рецепта японской кухни на ужин - Рамблер/женский (пресс-релиз)



Рамблер/женский (пресс-релиз)
Известный также как «Гюнику насу мисо итамэ» — обжаренный во фритюре баклажан, фаршированный говядиной и овощами в соусе насу мисо. Баклажан с говядиной СЛОЖНОСТЬ РЕЦЕПТА: ВРЕМЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ: 15 минут PT15M PT15M КОЛИЧЕСТВО ПОРЦИЙ: 1 порция ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Баклажан