/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Фрикаделькі у карамельній глазурі - Телевизионная служба новостей 1+1



Телевизионная служба новостей 1+1
Крім того, використовуючи м'ясо птиці, краще робити фарш самостійно зі стегнового м'яса, оскільки воно ароматніше та трішки жирніше. Відкрию ще один свій секрет приготування фаршів з птиці — я завжди додаю до нього шкірку — тоді страви виходять ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Фарш