/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Квасоля  

Новини про квасолі, новинки, детальна інформація відносно квасолі

Квасоля


Кухня вихідного дня. Хашмала з Кавказу та рагу зі свининою і ... - Вікна online



Вікна online
Смажимо цибулю, додати порізаний болгарський перець, підтушкувати, додати нарізані помідори, щоб стушилися та випарувався сік. Сіль, обов'язково цукор, Тоді додаємо овочі, які є вдома: відварна цвітна капуста, відварна стручкова квасоля, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Квасоля