/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Шпинат  

Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату

Шпинат


Куриная грудка со шпинатом - Аргументы и факты



Аргументы и факты
Ингредиенты. (1 порции). Базилик - 1 веточ. Бальзамический крем - 5 г; Картофельное пюре - 200 г; Красный лук - 0.5 шт. Куриные грудки - 2 шт. Масло оливковое - 1 ст.л. Масло растительное - 1 ст.л. Моцарелла - 50 г; Пармезан - 5 г; Петрушка - 1 веточ. Помидор - 1 шт. Сахар тростниковый - 1 ст.л ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.05.2018




Дивитись всі новини в розділі Шпинат