/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо кролика  

Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів

М'ясо кролика


Кролятину ніч маринують у молоці - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Секрет у тому, що м'ясо треба ніч вимочувати в молоці, — говорить 28-річна Катерина Дудко з Полтави. — Великодній кріль — ще та смакота. М'ясо ніжне, соковите. Не треба ні шашлика, ні домашньої ковбаси. Напередодні свята 3-кілограмову тушку кролика ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.04.2018




Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика