/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Яйца по-шотландски - DELFI.lv



DELFI.lv
Охладите яйца под проточной холодной водой. Снимите скорлупу и отложите в сторону. 2Положите в миску фарш, яичные белки, шалфей, тимьян, соль и перец, хорошо все перемешайте. 3Полученную массу разделите на 6 частей. Из каждой части слепите плоский тонкий блин, в который поместится яйцо ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 29.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Фарш