/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Базилік  

Новини про базилік, новинки, детальна інформація відносно базиліка

Базилік


Море вкуса: рецепты мидий от итальянского шеф-повара ... - WMJ.ru



WMJ.ru
... томаты рвем руками на 3–5 частей. Листья базилика также рвем руками пополам. В кастрюле на разогретом оливковом масле обжариваем давленный ножом чеснок до прозрачного цвета и размягчения. Затем кладем томаты и доводим до кипения. Провариваем в течение 5 минут на среднем огне при тихом ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Базилік