/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Полуниця  

Новини про полуницю, новинки, детальна інформація відносно полуниці

Полуниця


Український шеф-кухар розкрив всі таємниці молекулярної кухні - Сегодня



Сегодня
Сало зі смаком шоколаду, або морозиво з борщу – нові технології з фізики і хімії вже активно використовують у приготуванні страв. Називається цей модний кулінарний рух "молекулярна кухня". На тарілці – нібито фруктове желе, але на смак – зовсім як ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Полуниця