/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Весняний авітаміноз: які продукти обирати - Факти ICTV



Факти ICTV
Залізо і цинк. На ці речовини багаті гриби і горіхи, персики і гранати, картопля, петрушка, спаржа, жито, гречка, і вівсянка. А також червоне м'ясо (яловичина, баранина і свинина), і такі продукти як серце, печінка і нирки. А харчовими джерелами цинку ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Баранина