/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Яйце   / Яйце куряче  

Новини про яйце куряче, новинки, детальна інформація відносно яєць курячих

Яйце куряче


Готуємо фірмовий салат “Підкова” - 20 хвилин



20 хвилин
40 г курячого філе, 25 г маринованих грибів, 10 г болгарського перцю, 25 г помідора, 10 г цибулі, 20 г омлета, 20 г майонезу, зелень, спеції. Послідовність приготування: 1. Підготувати всі продукти для салату: овочі, гриби, м'ясо, майонез, молоко, яйце ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.03.2018




Дивитись всі новини в розділі Яйце куряче