/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Гриби  

Новини про гриби, новинки, детальна інформація відносно грибів

Гриби


Грибний сезон відкрито. - Інформаційний сайт Прикарпаття



Інформаційний сайт Прикарпаття
Гриби містять якісний білок, який засвоюється організмом на 70-80%...У 1 кг сушених грибів таких білків у 2 рази більше ніж у яловичині, і у 3 білише ніж у рибі. Оцінюючи харчову цінність грибів слід враховувати не тільки значення цих білків, але й ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Гриби