/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа ячна  

Новини про крупи ячки, новинки, детальна інформація відносно крупи ячки

Крупа ячна


Топ-5 рецептов кутьи — Рождество - NEWS FOR BREAKFAST



NEWS FOR BREAKFAST
Ячневая крупа не подвергается шлифовке, поэтому она особенно богата на белок, клетчатку, витамины и минералы. Пока варится пшеница, залейте мак кипятком и оставьте на час. Миндаль нужно залить кипятком на 15 мин., чтобы он стал мягким, изюм и курагу также залить кипятком. Протри мак в ступке ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.01.2018




Дивитись всі новини в розділі Крупа ячна