/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Старовинна львівська кухня: кайзершмарри, кандибал ... - Новини Укрінформ



Новини Укрінформ
Тому якщо хочете зазнати цісарської насолоди, підготуйте 4 курячих яйця, 3 столові ложки цукру, 1 склянку молока, 1 склянку пшеничного борошна, 2 столові ложки жирних вершків, сіль, ваніль (на кінчику ножа), 3 столові ложки родзинок, 50 мл коньяку, 2 ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.12.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне