/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно рисове  

Новини про борошно рисове, новинки, детальна інформація відносно борошна рисового

Борошно рисове


Справжнє Ham.Lo: київський хамон утричі дешевший, ніж ... - AgroDay.com.ua



AgroDay.com.ua
«Оброблене й засолене м'ясо сушимо 4-5 місяців, воно тим часом втрачає вологу, далі 6-8 місяців зберігається підвішеним, вкрите пастою із жиру і рисового борошна», – пояснює технологію приготування хамону Юрій Сербін. Підприємці роблять ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.11.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно рисове