/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Щавель  

Новини про щавель, новинки, детальна інформація відносно щавлю

Щавель


До зеленого супу смакує парена білуга - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Шпинат, щавель, кропиву 2-3 хвилини проваріть у кип'ятку, охолодіть. Потім перекрутіть на м'ясорубці чи перетріть через сито. Всипте спеції, можна додати свіжий кріп, петрушку, зелену цибулю. Для гостроти на краю чайної ложки покладіть гірчицю. До ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.05.2013




Дивитись всі новини в розділі Щавель