/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа пшенична  

Новини про крупи пшеничні, новинки, детальна інформація відносно круп пшеничних

Крупа пшенична


Це вам не фуа-гра: 11 українських страв, про які ми почали забувати - То є Львів. Твоє джерело новин (прес-реліз) (Блог)



То є Львів. Твоє джерело новин (прес-реліз) (Блог)
Якщо по простому - суп з крупами. Готували крупник українці споконвіку на м'ясному бульйоні або воді – залежно від сезону й достатку господаря. У бульйон засипали гречану, перлову, пшеничну, кукурудзяну крупу так, щоб готова страва мала консистенцію ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 13.11.2017




Дивитись всі новини в розділі Крупа пшенична