/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно пшеничне  

Новини про борошно пшеничне, новинки, детальна інформація відносно борошна пшеничного

Борошно пшеничне


Онкологи ніколи не їдять: названі 19 продуктів, що викликають рак - Обозреватель українською (cатира) (прес-реліз) (Блог)



Обозреватель українською (cатира) (прес-реліз) (Блог)
Щоб приготувати білу муку, виробники беруть корисне ціле пшеничне борошно, відбілюють і обробляють його до того часу, поки воно не перетвориться у щось невпізнанне. Воно втрачає всі свої корисні властивості і стає шкідливим продуктом. 6.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 18.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно пшеничне