/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно соєве  

Новини про борошно соєве, новинки, детальна інформація відносно борошна соєвого

Борошно соєве


Свинину тушкують зі сливами та грибами - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Свинина у сливовій підливі тушкується кілька годин. Вино та фрукти розм'якшують волокна. Тоді м'ясо тане в роті. Чернівчанка 57-річна Валентина Гончаренко тушкує свинину зі сливами. Добре знається на приготуванні м'яса. Має з десяток ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 16.10.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно соєве