/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Учитесь снимать пенку правильно - Вечерняя Москва



Вечерняя Москва
Еще пригодные для бульона компоненты — петрушка, брюква, пастернак, чеснок, корень сельдерея; пряности — чабрец, лавровый лист. При правильном наборе овощей можно получить очень ароматный бульон. Даже без мяса можно обойтись. Правда, стоит быть осторожнее со ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 19.09.2017




Дивитись всі новини в розділі Петрушка