/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Баклажан  

Новини про баклажани, новинки, детальна інформація відносно баклажанів

Баклажан


Как приготовить запеченные баклажаны с фундуком - FashionTime



FashionTime
Ингредиенты: баклажан крупный (1 шт.), кинза со стеблями (15 г), чеснок очищенный (5 г), аджика зеленая (3 г), лук репчатый (15 г), фундук очищенный протертый (250 г), хмели-сунели (0,5 г), соль каменная (4 г), мука кукурузная (60 г), молоко 1,8 % (20 г), вода питьевая холодная (40 мл), ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.09.2017




Дивитись всі новини в розділі Баклажан