/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно кунжутна  

Новини про борошно кунжутна, новинки, детальна інформація відносно борошна кунжутна

Борошно кунжутна


Нашестя медуз: чи не пора озброюватися сковорідками? - BBC Україна



BBC Україна
Він смажитиме їх у клярі з крохмалем, пшеничним і рисовим борошном, замішаному на мінеральній газованій воді. "І без солі? ... А Марко Вішіола приготував салат із вареною медузою, рисовим оцтом, кунжутною олією, морквою та огірками.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Борошно кунжутна