/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа кукурудзяна  

Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних

Крупа кукурудзяна


Кухня вихідного дня. Готуємо банош за простим і швидким рецептом. ФОТО+РЕЦЕПТ - Вікна online



Вікна online
В холодне молоко (750 г) додати сепараторну сметану (250 г), промиту кукурудзяну крупу (200 г, саме крупу! але вибираю тонкого помолу). Поставити все на невеликий вогонь, помішувати постійно дерев"яною лопаткою, в процесі посолити, довести до кипіння ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна