/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для квашень і маринадів  

Новини про обладнання для квашень і маринадів, новинки, детальна інформація відносно обладнання для квашень і маринадів

Для квашень і маринадів


Не розквашуватися, а квасити - Україна молода



Україна молода
Під час квашення починається процес бродіння і в овочах виробляється молочна кислота, яка розщеплює клітковину, роблячи її краще засвоюваною для організму. Утворені ... Отже, варимо маринад: 3 л води, склянка цукру, 2 столові ложки солі.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.08.2017




Дивитись всі новини в розділі Для квашень і маринадів