/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Виробництво м'яса в Україні збільшилося майже на 10% - Реальна Економіка



Реальна Економіка
"Структура споживання м'яса у нинішньому році виглядає наступним чином: м'ясо птиці – 45 % (раціональний рівень 20%), свинина – 42 % (34% - раціональний рівень), яловичина – 13 % (при раціональному рівні 39%)", - зазначив Пендзин.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.09.2013




Дивитись всі новини в розділі Яловичина