/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Як приготувати й подати поленту: від «бідної» каші до багатої ... - Сайт "Є"



Сайт "Є"
В процесі приготування посолити, поперчити, додати оливкову олію (або вершкове масло). Готову полену можна подавати одразу, але якщо зварити багато каші, то варто перекласти її у прямокутну чи квадратну ємність й щільно та рівномірно ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 22.05.2017




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове