/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Фенхель  

Новини про фенхель, новинки, детальна інформація відносно фенхелю

Фенхель


Вок с фенхелем и свининой - http://storinka.com.ua/ (пресс-релиз)



http://storinka.com.ua/ (пресс-релиз)
На сковороде вок на сильном огне нагреть 112 оливкового масла. В горячее масло выложить фенхель и, помешивая, обжаривать на сильном огне 3-4 мин: овощ должен остаться хрустящим. Обжаренный фенхель переложить в другую посуду.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.04.2017




Дивитись всі новини в розділі Фенхель